BeCasso-recensie: verander pixels in verf

BeCasso Review: Turn Pixels Into Paint

In de vorige blog hebben we je door een app geleid met de naam Grafiet. BeCasso is een vergelijkbare app waarmee je ook effecten aan je foto's kunt toevoegen. Meer specifiek, schildereffecten. Met deze app kun je elke foto die je op je telefoon hebt maken en er een schilderij van maken. Laten we dus een BeCasso-review doen!

 

BeCasso-prijs

Je kan downloaden BeCasso gratis en gebruik sommige functies ook gratis. Als u echter wilt exporteren zonder watermerk en het volledige scala aan effecten wilt gebruiken, moet u upgraden naar BeCasso Premium. De prijs voor een maand is €3,99; de prijs voor 12 maanden is € 26,99 en je kunt levenslange toegang kopen voor € 79,99. 

 

Voor zover ik kon zien, is er geen verschil tussen de functies waartoe u toegang hebt tussen de verschillende abonnementsduur. 

 

Overzicht van BeCasso

Ik ging eerst naar de App Store en kreeg de gratis versie van BeCasso. De App Store-gebruikers beoordelen het met 4,8 van de 5 sterren met een aantal leuke recensies van klanten op de downloadpagina. Dat moet iets goeds betekenen, toch? Ik moest het natuurlijk met eigen ogen zien (en voor jullie), dus ik heb de app gedownload en op verkenning gegaan om jullie een authentieke BeCasso-recensie te geven.

 

Wanneer u de app voor het eerst opent, krijgt u de keuze om de camera te gebruiken om een ​​foto te maken of een foto te uploaden vanuit uw filmrol of bestanden. Je kunt dan beginnen met schilderen, wat maar een seconde duurt omdat de app het voor je doet. 

 

Ik uploadde een foto van Bar Le Duc - misschien wel het beste water ter wereld - die ik tijdens warme dagen had gemaakt om mijn vrienden te vertellen dat ze gehydrateerd moesten blijven. Water is erg belangrijk voor mensen, maar ook bij het maken van verf. Daarom zijn we terug bij BeCasso.

 

U kunt kiezen uit een overvloed aan effecten in 5 categorieën. Olieverf, aquarel, potlood, toon en pop-art. Nadat je de gewenste categorie hebt gekozen, kies je vervolgens de gewenste specifieke look. Voor mijn foto van Bar Le Duc koos ik "Oil 18". Omdat er veel letters op een pak Bar Le Duc staan, had ik een effect nodig met een heel fijne penseelstreek. 

 

Ik heb toen gekeken naar de effecten gevonden onder "tools", maar kon ze niet gebruiken omdat ik geen betaald abonnement had. Ik kon ze dus niet gebruiken, maar ik kon zien wat ze waren en hoe ze mijn nu zouden beïnvloeden -schilderij van Bar Le Duc. Ik zou de niveaus van reliëf, zachtheid, lijnlengte, penseelgrootte etc. kunnen wijzigen. Onder "Retoucheren" zou ik deze effecten kunnen toevoegen aan specifieke delen van het Bar Le Duc-kunstwerk. 

 

Ik zou dan naar "Magie" kunnen gaan om de stijl van beroemde schilders als Matisse, Van Gogh en Munch toe te voegen. Hoewel de meeste van deze effecten premium waren. Ik wilde "Genius" doen omdat dat de essentie van Bar Le Duc het meest weerspiegelde, maar dat kon ik niet. Ik ging dus voor "Flower Cat."

 

Onder "Kleuren" zou ik een effect kunnen kiezen zoals je misschien gewend bent op Instagram. Ik heb voor de optie "Emma" gekozen omdat ik iemand ken die Emma heet. (P.s. Hallo, dit is Emma die deze blog aan het bewerken is. Bedankt voor het gebruiken van het Emma-effect, Sjoerd!)

 

Toen werd het prachtige Bar Le Duc-kunstwerk gedaan. Becasso had zijn werk gedaan. Resultaten hieronder. Conclusie over deze BeCasso Review

Dat is het einde van deze BeCasso-recensie. BeCasso is een behoorlijk interessante app om mee te spelen voor de normale gebruiker. Het biedt verrassend veel effecten, wat betekent dat er eindeloos veel combinaties mogelijk zijn. Aangezien de exportkwaliteit van de bestanden vrij hoog kan zijn, zou het me niet verbazen als deze app zou worden gebruikt voor serieuzere artistieke inspanningen.

 

Al met al is het een geweldige ervaring geweest. En onthoud, blijf gehydrateerd.  Volgende lezen

Graphite Sketchbook: An App Worth Taking A Look At!
Draw Meaningful Memories

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.