Notability Recording Pencil Noise: hoe kom je er vanaf?

Notability Recording Pencil Noise: How To Get Rid Of It

Dit verhaal is geschreven door Sjoerd.

 

Ik zal je een verhaal vertellen van horror, verdriet en wanhoop. Tijdens de les maakte ik aantekeningen op mijn iPad. Ik had mijn Apple Pencil en Notability klaarliggen. Ik was erg opgewonden om de geluidsopnamefunctie van Notability te gebruiken. De lezing begon. Ik maakte aantekeningen alsof er geen morgen was. De ervaring was geweldig. Mensen merkten hoe goed ik was in het maken van aantekeningen. Applaus en lof kwamen van alle kanten. Maar dan… Ik kwam thuis. Ik kon niet wachten om de opname te horen en de noten weer te zien. Ik drukte op afspelen. Ik hoorde veel lawaai in Notability.

 

Klikgeluiden. Die waren duidelijk hoorbaar in de opname. Had de leraar deze klikkende geluiden gemaakt? Had ik ze gemaakt!? Ik was perplex. En toen raakte het me. Het was het klikken van de Apple Pencil dat de ruis veroorzaakte in mijn Notability-opname. De Apple Pencil maakte een tikkend geluid dat de opname oppikte. 

 

Ik werd getroffen door verdriet. Wat tot nu toe een mooie dag was geweest, veranderde nu in het plotselinge besef dat het gebruik van de opnamefunctie van Notability niet zo eenvoudig was. Ik ging verdrietig slapen. 

 

Dit is hoe u Apple Pencil-ruis kunt verminderen

Ik heb een tijdje over dit probleem nagedacht. Hoe kan ik het klikgeluid van de Apple Pencil verminderen? Kan ik zorgvuldiger schrijven? Het leek onmogelijk. Kan ik het tikkende geluid op een andere manier elimineren? Ik zocht, en zocht, en zocht. Dagen gingen voorbij, slapeloze nachten werden regel. En toen gebeurde het. 

 

Ik heb de website gevonden waar je nu bent. Ze verkopen kleine tips voor je Apple Pencil. toepasselijk gebeld, PenTips. Ik kon niet geloven wat ik zag! Zou dit de oplossing zijn voor het klikgeluid van de Apple Pencil!?

 

Ik heb ze besteld. En zie, het klikgeluid was verdwenen. De Apple Pencil zweeg. Mijn geluk was hersteld! 

 

Is dit verhaal precies zo gebeurd? Misschien wel misschien niet. Maar als u het klikgeluid van uw Apple Pencil wilt verminderen, of u nu opneemt of niet, werken PenTips. 

 

Dus als je aantekeningen wilt maken, stil als een ninja, weet je wat je moet doen.

 

- SjoerdVolgende lezen

Ipad on table with text "nebo vs notability" on the iPad screen
When to Replace Your Apple Pencil Tip: 3 Things To Keep An Eye On

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.